Social Icons

Pages

Thursday, April 22, 2010

Cerita 21 April

Assalamualaikum wbt...
Semalam 21 April.. kenapa dengan 21 April.. tak ada ape2 la sebenarnya.. heee,, Semalam adalah first paper untuk final exam untuk final year... Pharmacoepidemiology (ape tu?)... Sebijik mcm soalan past year 2008.. kalaulah tau soalan past year akan keluar, mati2 akan ku hapal je jawapan untuk soalan tuh.. huuu.. 

Next  paper 30hb April ni lak, subjek Applied therapeutic in gastrointestinal, renal and endocrine disorders.. terbelit lidah nak sebut.... sila study ye cik najmu.. then, paper applied therapeutics in hematopoietic, neurological and psychiatric disorders and the last paper adalah ethics and forensic pharmacy... lepas tu?? kami budak satu rumah dah plan nak g jalan2... . hee.. tempatnyer adalah rahsia dulu buat masa sekarang...

Petang semalam, lepas abis paper kami satu rumah bertolak la ke shah alam, menyinggah ke Noodle Station kat SACC Mall.. saje nak merasa makanan kt situ....

 Alahai, bila makanan nak sampai nih??Kebulur dah.. nak angkat kepala pun xlarat...

 Akhirnya makanan sampai,, ape lagi,, melahap la semua

 A2205 members di Noodle Station
 
Lepas perut masing2 kenyang gendang gendut tali kecapi, singgah pulak la kt Big Apple.. haahaahah... Makan lagi.. ape jenis budak la ni..

 pilih,, jangan tak pilih


Sempat lagi tuh... kat mana la ni mereka berposing....

Then, kami jalan2 kt i-City.. Dah lama dah berangan nak g ke situ, tp nak wat cmne.. Asyik busy je manjang.. Kalo xde kelas, ade assignment, kalo xde assingnment, ade presentation la pulak. kalo xde presentation, ade test la pulak... kalo xde presentation, ade clinical attachment kt hospital la pulak.. kalo xde attachment, kene buat report la pulak... hhmmm... akhirnya, tercapai jgk la impian satu rumah nak jalan2 ke situ...


 I-City... penuh ngn lampu warna-warni

Dalam perjalanan pulang ke puncak alam, singgah la pulak kejap kat Fun Fair kat Klang Sentral. takde orang sangat pun.. huu, sempat la jgk naik mende yang pusing2 ke atas tuh.. ape ntah namenyer.. main naik jer.. ingat malas nak naik, tp sebab satu rumah nak naik, terpaksa la jgk beli token tuh..


Ni la, benda pusing2 tu... ape namanya ntah...

kami satu rumah sempat main satu permainan tu je.. huu, sebab dah pukul 10.30malam dah.. terpaksa balik cepat2. takut nanti kena hambat ngan pak guard kt pintu masuk kolej tu.. time lalu je pintu masuk tu, buat2 muka baik2 semua.. hahaha... nasib baik tak kena tahan dan soal macam2...


Last but not least,


Terima kasih kat A2205 members yang bagi ole-ole ni kat saya.. uzaimah, husna, lin, roi, noma, sherdila,,, dan juga liyana... Lampu antik tu comel, dah la ada bintang kt situ,, i like.. binatang kuning ni akan ku guna untuk pukul di waktu ke'tension'an + ke'sakit hati'an... Thanks a lot...

6 comments:

M a W a D D a H said...

banyaknye tempat yer g jalan n makan2...

Anonymous said...

jimmy!!! sangat best!! hoh0..

Anonymous said...

salam
haha
aku rase teramat la penat, xtau nape, otak letih kot
tpi best la sebab mingming dpt celebrate kt luar
gmbo cntik2..hehe

Najmu said...

heee..
adah: tu la psl.. byk gile g jln.. lenguh kaki aku.. nasib baik ade dreba.
anonymous ni mst uzaimah ngn lin ni.. hehe.. sakan eh korang semalam. lain kali, jom la g jalan2 lagi..

cempaka said...

jimi...hehe,,saje menjenguk blogspot nie,,,
lawa2..

Najmu said...

cempaka: heee, ape yg lawa? org yang dalam gambar ke?? heee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails