Social Icons

Pages

Friday, April 23, 2010

Kena Tag

Assalamualaikum

Hari ini ku terpaksa mengepost entry baru kerna ditag oleh kakakku, mawaddah. Tagged tu ape sebenarnya? entah,,, ku pon tak tau.. sebenarnya ni first time kot jawab tagged.. Sebelum ni ada la jugak cik adah mengetag ku.. tapi dibiarkan saje sebab tak tau pulak kena jawab balik.. huuuu,, org baru dunia blog la katakan.. Malas la nak cakap panjang2,,, tengok la ape dia suruh buat nih....

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.

 hhhmmm,, name folder adalah finishing school 

2. Select the 8th photo in that folder.

 hhhmmm,, gambar apa ni? 

3. Post that photo along with the story behind it.

 Haaa,, ni gambar yang kelapan tuh.. ni gambar time our last program as a student,, finishing school program.. as a preparation mentally and physically before entering working world.. Nervous la nak keje.. Tempat adalah di DK 10, bangunan Fakulti Farmasi 4. Tarikh 10 April 2010.. ini la last kami semua masuk dewan kuliah dengan kawan2..

Semua sibuk nak bergambar je time nih. kami semua curik kejap masa rehat untuk sesi seterusnya.. best jugak la program hari tu. Ada ceramah (ada yang best, ada yang ngantuk,, huu), ada grooming skill session (yang ni best,, heheehe), ada sesi latihan dalam kumpulan (LDK) dan yang paling best kumpulan kami dapat no 1 (bukan selalu bertuah macam nih)... dapat hadiah frame yang comel.. :)

Lepas nih, dah takde dah nak main2 dalam DK. nak curik2 tidur time pensyarah berbuih mulut mengajar kt depan, nak curik2 makan bila xsempat nak breakfast kt bilik, nak kaco member yang tengah tidur dalam kelas, nak usha orang2 lain mengangguk2 tanda faham dalam kelas (padahal tersengguk2 tidur), nak curik2 study subjek lain kalau lecture bosan, nak lukis2 ape yang patut, nak main balas2 tulis mesej yang mengarut dengan kawan sebelah, kiri,kanan, depan, belakang sambil bergelak ketawa (nampak sangat tak bagi tumpuan,,, nggeeheehe)..

Lepas ni dah tak ada dah.. huuu... dah tak ada dah... alaa, sedih la pulak.. huissh,, panjang la pulak story nih.. (Heee)..

4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.

    Huuu,,, tak ada kawan sangat la nak tag.. baru lagi.. heee..  nak tag Hafizuddin sorang je la..  amik la along, mu nak buat, buat la, tak nak buat sudah... huahua

8 comments:

HamiAzU said...

ooooo000..ini ye keja kamu...tdo dlm kelas??isk...isk...hahaha...nnt jd prp jgn tdo dlm wad ek...nnt patient pelik...napela'doktor' nie..penat sgt la tue..heee..

Najmu said...

Hamiazu: haha.. opss, kantoi. nnt mst kena curik2 tido dalam toilet lak. nak lari dari patient punya pasal..

HamiaZu said...

nak tdo dlm t0ilet?skali toilet mcm HTAR yg bgunan lama..silalah yea..heee...kena repot ngn KPF neh..encik tgk najmu tdo dlm toilet!! hoh0...

Najmu said...

hamiazu: alaa hamiazu,, tolong la cover2 skit.. heee

HamiaZu said...

haha...no pr0b...berehhh...

DALILA MISMAN said...

oooo...banyak main-main dalam DK ye..sama macam maw..lukis2 apa yang patut...hehe

Najmu said...

ooo, maw pun mcm tu ke k.dee? heee

M a W a D D a H said...

apa maw2x...:p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails