Social Icons

Pages

Monday, May 3, 2010

Pernahkah anda?


Bangun je dari tidur,,,,

Pernahkah anda nak buka pintu rumah, tapi sebenarnya nak ke bilik air?

Pernahkah anda mandi, tapi terlupa bawa tuala? lepas mandi baru perasan?

Pernahkah anda keluar je dari bilik air, bawa sekali sabun masuk bilik tidur? Bilik air dalam rumah je...

Pening2

Pernah tak? pernah tak?

Inilah padahnya tidur pukul 3 pagi semalam stay up nak study untuk exam hari ni.. otak pun dah jadi kurang betul... 




Kesimpulannya: Jangan study last minute...

p/s : One more paper to go.. chaiyok2... tak sabarnya nak habiskan 'penderitaan' ini...

2 comments:

muaz said...

kak manis macm cadburry.. gud luk.. haha

Najmu said...

muaz: cadburry tu manis ke? hee,, terima kasih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails